Inspiratie

Bji Baderie Almere kijken wij naar de ruimte, mogelijkheden, budget en naar diegenen die straks van de badkamer gaan genieten. Op die manier creëren wij voor jou een heerlijke comfortable omgeving waarin je je kunt terugtrekken, relaxen en weer kunt opladen.

Moderne keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken

Zoveel stijlen, zoveel badkamers

Iedereen heeft een eigen stijl in interieur. Geen enkel interieus is precies hetzelfde. De badkamer is hier natuurlijk geen uitzondering in. Keuzes in sanitair, kleur, materiaal en tegels maken jouw badkamer heel persoonlijk en uniek. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken.

Black Line badkamer Baderie

Geef jouw ideeën de ruimte met maatwerk

Standaard badkamers zijn er al genoeg, voor jou gaan we iets bijzonders maken. Door je naast vaste afmetingen de vrijheid van maatwerk te bieden bijvoorbeeld. Veel van onze badkamermeubels, kasten en wastafels kunnen we naar jouw ideale afmetingen aanpassen. En als dat nodig is, maken we ze helemaal op maat voor je. Denk groot en laat de rest maar aan ons over.

Gratis inspiratiemagazine

Zoveel te kiezen bij een nieuwe badkamer, dat begrijpen we maar al te goed. In één magazine antwoord op al jouw vragen. En meer! Boordevol inspiratie, tips en innovaties.

Inspiratiemagazine aanvragen

Wil je dagelijks badkamer inspiratie? Volg ons op Instagram en/of Pinterest. 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak