Zet de toon met beton

Beton in de badkamer is helemaal van nu. Een prachtig stijlement voor in jouw badkamer. Hoe combineer je dit stoere materiaal met de rest van je badkamer? Onze styliste laat het je graag in onderstaande video zien.

Door de vorm en kleur vormt deze waskom een hele mooie basis voor diverse badkamerstijlen. Heb je al een mooie waskom? Dan kun je ook voor een andere elementen van beton kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een muur in betonstuc, een betontegel of een brede betonnen wastafel. Laat je inspireren!

Een meer industriële en koel/moderne look creëer je door deze betonlook kom van LoooX te combineren met een meubelblad van hetzelfde materiaal. Trek je dit door in de rest van je badkamer - door bijvoorbeeld grijs betonstuc op de muren en een betonlook tegelvloer - dan versterk je het industriële karakter. Maak de stijl compleet met kranen en een doucheset van geborsteld RVS. Probeer altijd wit terug te laten komen in je badkamer voor wat frisheid. Dit kan in de vorm van een wandtegel, wit sanitair of handdoeken. Zo maak jij een design statement in je badkamer.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak