Personal Badkamer Shoppen

Bij Baderie Almere maken we het zoeken naar de perfecte badkamer nu wel heel comfortabel! Want jouw persoonlijke adviseur staat voor je klaar. Doe inspiratie op in onze showroom of maak een videobel afspraak en krijg een virtuele tour. Dit kan waar én wanneer het jou goed uitkomt.

Wat krijg je van ons?

  • Een afspraak in de showroom of via videobellen met jouw adviseur, waarbij we ruim de tijd voor jou nemen en je (virtueel) rondleiden door onze showroom.
  • Een ontwerp die jouw wensen visueel maakt.
  • En als je wil, installatie op korte termijn.

Enthousiast geworden? Kom snel langs bij Baderie Almere of maak die -volledig persoonlijke- afspraak.


Maak een afspraak

1. Met hetzelfde gemak komen we ‘bij je thuis’

Samen op de bank overleggen met jouw persoonlijke Badkamermeester. Hoe fijn is dat? Geheel vrijblijvend kan je met een van onze experts video bellen. Ook kun je naar onze showroom komen, wanneer jou dat uitkomt. Liever een privé-afspraak? Ook dat behoort ook tot de mogelijkheden! Wij openen graag onze showroom op een door jou gekozen tijd.

Combi Black daglicht

2. Geen wachttijd, maar starten wanneer jij wilt

Personal Badkamer Shoppen is absoluut het beste begin van jouw nieuwe badkamer. Jouw badkamermeesters staan voor jou en je nieuwe badkamer klaar. Met de beste vakmensen die de badkamer al vrijwel direct kunnen installeren. Dus geen maandenlange wachttijden! Jij bepaalt wanneer de ideale startdatum is voor de installatie. Maak vandaag nog jouw persoonlijke afspraak. Let’s get personal.. !

Combi Black daglicht

3. Je krijgt slimme tips en de beste oplossingen

Wij weten niet alleen jouw stijl te vertalen naar de juiste badkamerstyling, maar je krijgt ook slimme tips die jouw badkamer niet alleen mooi, maar ook functioneel maken. Hoe combineer je kleur, tegels en het de juiste vorm sanitair zodat het een mooi geheel wordt? Bepaal de sfeer en de stijl samen met onze Badkamermeesters. Zij maken een prachtig 3D ontwerp waarin al jouw wensen weergegeven worden.

Combi Black daglicht

4. Advies op maat, passend bij jouw budget

We begrijpen dat je geen eindeloos budget hebt. Daar houden we graag rekening mee, we zoeken altijd naar de beste producten en met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Zo halen wij het maximale uit jouw budget. Ons advies bestaat niet enkel uit het combineren van A-merken, maar wij bieden ook slimme en kwalitatieve oplossingen met ons huismerk. Waarbij kwaliteit en duurzaamheid vergelijkbaar is, maar net wat vriendelijker is voor de portemonnee.

Combi Black daglicht

5. Gedegen advies voor een echt duurzame badkamer

Een badkamer koop je niet zomaar. Dan kan je maar beter het beste advies krijgen, dat voorkomt miskopen en onnodige kosten. Onze Badkamermeesters hebben al vele badkamers ontworpen en geven al jarenlang advies. Maak gebruik van deze expertise en leg jouw plannen voor aan de experts. Zij maken jouw ideeën nét een beetje beter. Zo geniet je nog jarenlang van het resultaat.

Combi Black daglicht
Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak