Installatie

Hoewel we uiteraard het liefst alle werkzaamheden door een van onze installateurs laten uitvoeren, kunnen we ook samen aan de slag. Zo zou u de sloopwerkzaamheden kunnen doen en wij de installatie kunnen verzorgen. En mocht u zelf gouden handjes hebben, dan kunnen wij natuurlijk ook alleen de materialen leveren tegen de scherpste tarieven. In principe is alles mogelijk!

Badkamer laten installeren

Bij een complete renovatie nemen wij het realiseren van uw nieuwe badkamer op ons. Onze medewerkers zorgen dan voor de totale aanleg. We komen uw oude badkamer vakkundig verwijderen en zullen uw nieuwe badkamer compleet opleveren.

Badkamer samen installeren

Hoewel we uiteraard het liefst alle werkzaamheden in eigen hand houden, kunnen we ook samen aan de slag. Evengoed willen we u dan nog met raad en daad bijstaan. Wij stemmen onze werkzaamheden op die van u af, en komen samen tot een goed resultaat.

Badkamer zelf installeren

Natuurlijk leveren wij ook alleen de materialen. Of u nu alleen een toilet bij ons koopt of uw complete badkamer. U heeft dan ons als aanspreekpunt, maar gaat de kwaliteitproducten zelf plaatsen.

Kom langs in onze badkamer showroom in Hengelo om de mogelijkheden te bespreken. Neem direct contact op of maak een afspraak met een badkameradviseur.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak